Συχνές Ερωτήσεις

Τι χορούς διδάσκετε?

Latin-Ευρωπαικούς-Ελληνικούς-Παραδοσιακούς-Oriental-Rnb-:

Cha-Cha, Mambo, Rumba, Samba, Rock n' Roll, Tango, Waltz, Fox-Trot, Salsa, Bachata, Merenque, Rueda (cuban style), Argentino Tango, Ζειμπέκικο, Χασάπικο, Νησιώτικο, Χασαποσέρβικο, Ικαριώτικο, Τσάμικο, Καλαματιανό, Μπάλο, Συρτό, Συρτάκι, Κρητικά κ.λ.π.

Γιατί να ξεκινήσω χορό;

Γιατί ο χορός αποτελεί το καλύτερο αγχολυτικό, το ισχυρότερο μέσο εκτόνωσης και φυσικά την πιο διασκεδαστική αερόβια άσκηση! Βάζοντας το χορό στη ζωή σας, ανακαλύπτετε έναν νέο, υπέροχο τρόπο επικοινωνίας, κάνετε καλό στο σώμα σας και βελτιώνετε τη διάθεσή σας.

Μπορώ να μάθω χορό στην ηλικία μου;

Φυσικά! Όπως ο έρωτας, έτσι κι ο χορός, δεν έχει ηλικία! Κοινωνικό χορό μπορείτε να ξεκινήσετε σε οποιαδήποτε ηλικία, χωρίς κανένα πρόβλημα στην απόδοσή σας. Μη διστάζετε! Η ψυχή και το σώμα σας, θα σας ευγνωμονούν!

Μήπως θα έπρεπε να ήμουν πιο αδύνατος/η;

Όχι βέβαια! Στον κοινωνικό χορό δεν αναζητάμε ανθρώπους με αναλογίες μοντέλου και γραμμωμένο σώμα. Θέλουμε προσωπικότητες με όρεξη για ζωή, που τους αρέσει η διασκέδαση και επιθυμούν μία νέα εμπειρία στη ζωή τους.

Πότε μπορώ να ξεκινήσω;

Όποτε θέλετε! Η σχολή δέχεται νέους μαθητές όλο το χρόνο και λειτουργεί με ελεύθερο ωράριο φοίτησης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κανονίζετε τα μαθήματά σας ανάλογα με το δικό σας πρόγραμμα.

Θα μπω σε κάποιο τμήμα;

Όχι. Η σχολή προσφέρει ατομικά και ομαδικά μαθήματα, τα οποία κανονίζετε σύμφωνα με το πρόγραμμά σας. Δηλαδή, δε θα μπείτε σε κάποια ‘τάξη' ανάλογα με το επίπεδό σας, ούτε θα αναγκαστείτε να παρακολουθήσετε προκαθορισμένα μαθήματα. Δάσκαλος και μαθητής είναι αυτοί που συμφωνούν κάθε φορά, για το ποια ώρα και μέρα θα γίνει το μάθημα.

Δηλαδή, προσφέρετε πακέτα μαθημάτων;

Aκριβώς! Θα παρακολουθήσετε ίσο αριθμό ατομικών και ομαδικών μαθημάτων, ανάλογα με το πακέτο που έχετε συμφωνήσει. Αυτό σας δίνει μεγάλη ευελιξία στην οργάνωση του χρόνου σας, είναι οικονομικό και σας απαλλάσσει από το άγχος της μηνιαίας συνδρομής.

Κάνετε εκπαιδευτικά πάρτυ;

Και βέβαια! Κάθε Παρασκευή οργανώνονται μοναδικά party για τους μαθητές και τους φίλους τους! Η σχολή του Συντάγματος, Latin4U μεταμορφώνεται σε latin μπαράκι και μας χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης!

Μπορώ να γίνω επαγγελματίας;

Φυσικά! Εκτός από ερασιτεχνικά προγράμματα, η σχολή προσφέρει και επαγγελματικά, τα οποία αναδεικνύουν νέους δασκάλους χορού και εγγυώνται την άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση στις σχολές χορού Latin4U.

Θέλω κι άλλες πληροφορίες!

Το πρώτο μάθημα είναι δωρεάν! Επίσης, η σχολή προσφέρει πολύ καλές εκπτώσεις στα πακέτα μαθημάτων και διαθέτει εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής. Τα μαθήματα τα οποία θα συμφωνήσετε, δεν έχουν ημερομηνία λήξης και δεν ακυρώνονται λόγω ενδεχόμενης διακοπής φοίτησης. Δηλαδή, παραμένουν δικά σας ακόμη κι αν σταματήσετε και αποφασίσετε να ξεκινήσετε ξανά μετά από χρόνια!

Πότε είστε ανοιχτά;

Κάθε μέρα, εκτός Κυριακής. Τις καθημερινές το ωράριό μας είναι 10.00-23.00 και το Σάββατο 10.00-18.00 Διευθύνσεις και τηλέφωνα

  Αθήνα: Λ. Συγγρού 5 τ.κ. 117 43 (Μετρό Ακρόπολη), τηλ.: 210 9230302, 6939377555

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

dancers-02

latin party

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Λ. Συγγρού 5, Αθήνα, 11743

Τηλ. 1: 210-92.30.302

Τηλ. 2: 693.93.77.555

e-mail: info@latin4u.gr

facebook-logo