Τι χορούς διδάσκετε;

Latin, Ευρωπαϊκούς, Ελληνικούς, Παραδοσιακούς, Oriental.

Πιο συγκεκριμένα, Cha-Cha, Mambo, Rumba, Samba, Rock n' Roll, Tango, Waltz, Fox-Trot, Salsa, Bachata, Merenque, Rueda (cuban style), Tango Argentino, Ζειμπέκικο, Χασάπικο, Νησιώτικο, Χασαποσέρβικο, Ικαριώτικο, Τσάμικο, Καλαματιανό, Μπάλο, Συρτό, Συρτάκι, Κρητικά κ.λ.π.

Γιατί να ξεκινήσω χορό;

Γιατί ο χορός αποτελεί το καλύτερο αγχολυτικό, το ισχυρότερο μέσο εκτόνωσης και φυσικά την πιο διασκεδαστική αερόβια άσκηση! Βάζοντας το χορό στη ζωή σας, ανακαλύπτετε έναν νέο, υπέροχο τρόπο επικοινωνίας, κάνετε καλό στο σώμα σας και βελτιώνετε τη διάθεσή σας.

Πότε μπορώ να ξεκινήσω;

Όποτε θέλετε! Η σχολή δέχεται νέους μαθητές όλο το χρόνο και λειτουργεί με ελεύθερο ωράριο φοίτησης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κανονίζετε τα μαθήματά σας ανάλογα με το δικό σας πρόγραμμα.

Θα μπω σε κάποιο τμήμα;

Όχι. Η σχολή προσφέρει ατομικά και ομαδικά μαθήματα, τα οποία κανονίζετε σύμφωνα με το πρόγραμμά σας. Δηλαδή, δε θα μπείτε σε κάποια ‘τάξη' ανάλογα με το επίπεδό σας, ούτε θα αναγκαστείτε να παρακολουθήσετε προκαθορισμένα μαθήματα. Δάσκαλος και μαθητής είναι αυτοί που συμφωνούν κάθε φορά, για το ποια ώρα και μέρα θα γίνει το μάθημα.

Δηλαδή, προσφέρετε πακέτα μαθημάτων;

Aκριβώς! Θα παρακολουθήσετε ίσο αριθμό ατομικών και ομαδικών μαθημάτων, ανάλογα με το πακέτο που έχετε συμφωνήσει. Αυτό σας δίνει μεγάλη ευελιξία στην οργάνωση του χρόνου σας, είναι οικονομικό και σας απαλλάσσει από το άγχος της μηνιαίας συνδρομής.

Κάνετε εκπαιδευτικά πάρτυ;

Και βέβαια! Κάθε Παρασκευή οργανώνονται μοναδικά party για τους μαθητές και τους φίλους τους! Η σχολή χορού Latin4U Αθήνας, μεταμορφώνεται σε latin μπαράκι και μας χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης!

Πότε είστε ανοιχτά;

Καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή 10.00-23.00 & Σάββατο 10.00-16.00 .

Για οποιαδήποτε πληροφορία συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.
 
 

Κεντρικό Παράρτημα

Κυμοθόης 21, Δάφνη
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 9230302 & 693 9377555

e-genius.gr ...intelligent web software